Autoschade Drachten

Herstellen van autoschade in Drachten, door specialisten

Heeft u schade aan uw auto? De professionals van Auto Cosmetics Drachten kunnen uw autoschade snel en goed herstellen. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten kunt u bij ons terecht. Bij schade kunnen wij ook een leenauto regelen. Is er sprake van verzekeringsschade? Dan nemen wij u zoveel mogelijk regelwerk uit handen. Ook kunnen wij u adviseren, of het loont om de schade in te dienen bij de verzekeraar. Wij doen er dus alles aan om het schadeherstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Totaalherstel van autoschade | Drachten

Auto Cosmetics Drachten kan alle autoschade voor u herstellen. Wij beschikken over een team met jarenlange ervaring in schadeherstel, restauratie. De combinatie van onze kennis en professionele apparatuur zorgt voor het optimale herstel van uw autoschade.

Uw vindt alle soorten reparatie bij ons, zodat u niet naar meerdere bedrijven hoeft. Dit scheelt u tijd en geld. U kunt bij Auto Cosmetics Drachten komen voor onder andere:

Daarnaast biedt Auto Cosmetics nog vele andere diensten aan.

Waarom autoschade laten herstellen door Auto Cosmetics Drachten?

Voor zowel kleine en grote autoschade is uw auto bij Auto Cosmetics Drachten in goede handen. Al jaar en dag helpen wij klanten met hun autoschade in Drachten en dat met succes. Wij repareren dan ook dagelijks grote en kleine schades aan auto’s in de omgeving. Waarom u voor ons zou moeten kiezen gaan wij u nu uitleggen!

Professioneel schadeherstel gericht op kwaliteit

Auto Cosmetics Drachten vindt kwaliteit zeer belangrijk, daarom herstellen wij alle schade zelf en hoeven niets uit te besteden. Ons bedrijf beschikt over een eigen spuitcabine, zodat uw auto ons pand niet hoeft te verlaten. Hierdoor blijft alles onder één dak, waardoor wij sneller en goedkoper te werk kunnen gaan.

Auto Cosmetics Drachten vindt het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Wij nemen bij schade u alles uit handen. 

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u uw autoschade wilt laten herstellen in Drachten dan is het natuurlijk fijn als u weet waar u aan toe ben. Bekijk hier hoe wij te werk gaan:

  1. Wij ontvangen de schademelding. U kunt uw autoschade melden bij ons door online een afspraak te maken, te bellen of langs te komen bij ons in Drachten. Vervolgens nemen wij de kosten en de planning met u door. Vergeet niet uw papieren mee te nemen.
  2. Schadeafhandeling met verzekering (of niet). Wij adviseren u of het loont om de schade in te dienen bij de verzekeraar. Is dit wel het geval? Dan helpen wij u hier natuurlijk graag bij.
  3. De auto wordt gerepareerd. Zodra al het papierwerk is geregeld, is het tijd om de autoschade te herstellen. Uw auto wordt hersteld en wordt vervolgens weer als nieuw opgeleverd. Wij nemen contact met u op zodra de auto is hersteld!

Autoschade laten repareren door onze specialisten uit Drachten

Uw autoschade snel en goed laten repareren door vakmensen? Auto Cosmetics Drachten helpt u snel. Vul het contactformulier in voor een afspraak of neem direct contact op door te bellen: +315 1271 2412.

AFSPRAAK MAKEN

Facebook Auto CosmeticsTelefoonnummer Auto Cosmetics Drachten+315 1271 2412

+315 1271 2412

IGL coating

Autoschade

Actie interieur

Restauratie

 

Autoschade snel herstellen?neem contact

Maak direct een afspraak.

Locatie Autocosmetics Drachten 
De Gaffel 20, 9206 AW  Drachten

 

 Mail Autocosmetics 
info@autocosmeticsdrachten.nl

Beoordeling door klanten: 4.9 5  
12 beoordelingen

Telefoon Autocosmetics   
+315 1271 2412

 

header auto cosmetics

Young- & oldtimers

USP Auto Cosmetics Eigen spuitcabineUSP Auto CosmeticsErkend detailcentre IGLUSP Auto CosmeticsTotaalconcept

 

Autoschade repareren
Autocosmetics Drachten
head