Autoschade Drachten

Herstellen van autoschade in Drachten, door specialisten

Heeft u schade aan uw auto? De professionals van Auto Cosmetics Drachten kunnen uw autoschade snel en goed herstellen. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten kunt u bij ons terecht. Bij schade kunnen wij ook een leenauto regelen. Is er sprake van verzekeringsschade? Dan nemen wij u zoveel mogelijk regelwerk uit handen. Ook kunnen wij u adviseren, of het loont om de schade in te dienen bij de verzekeraar. Wij doen er dus alles aan om het schadeherstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Totaalherstel van autoschade | Drachten

Auto Cosmetics Drachten kan alle autoschade voor u herstellen. Wij beschikken over een team met jarenlange ervaring in schadeherstel, restauratie. De combinatie van onze kennis en professionele apparatuur zorgt voor het optimale herstel van uw autoschade.

Uw vindt alle soorten reparatie bij ons, zodat u niet naar meerdere bedrijven hoeft. Dit scheelt u tijd en geld. U kunt bij Auto Cosmetics Drachten komen voor onder andere:

Daarnaast biedt Auto Cosmetics nog vele andere diensten aan.

Waarom autoschade laten herstellen door Auto Cosmetics Drachten?

Voor zowel kleine en grote autoschade is uw auto bij Auto Cosmetics Drachten in goede handen. Al jaar en dag helpen wij klanten met hun autoschade in Drachten en dat met succes. Wij repareren dan ook dagelijks grote en kleine schades aan auto’s in de omgeving. Waarom u voor ons zou moeten kiezen gaan wij u nu uitleggen!

Professioneel schadeherstel gericht op kwaliteit

Auto Cosmetics Drachten vindt kwaliteit zeer belangrijk, daarom herstellen wij alle schade zelf en hoeven niets uit te besteden. Ons bedrijf beschikt over een eigen spuitcabine, zodat uw auto ons pand niet hoeft te verlaten. Hierdoor blijft alles onder één dak, waardoor wij sneller en goedkoper te werk kunnen gaan.

Auto Cosmetics Drachten vindt het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Wij nemen bij schade u alles uit handen. 

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u uw autoschade wilt laten herstellen in Drachten dan is het natuurlijk fijn als u weet waar u aan toe ben. Bekijk hier hoe wij te werk gaan:

Autoschade laten repareren door specialisten uit Drachten

Uw autoschade snel en goed laten repareren door vakmensen? Auto Cosmetics Drachten helpt u snel. Vul het contactformulier in voor een afspraak of neem direct contact op door te bellen: 0512 71 24 12.

Autoschade

Heeft u schade aan uw auto? De professionals van Auto Cosmetics Drachten kunnen uw autoschade snel en goed herstellen.

Car detailing

Bij Auto Cosmetics in Drachten werken we met Keramische coatings van IGL. De IGL Coatings zijn milieuvriendelijke producten voor uw auto. Wij zijn  Flagshipcenter van IGL.

Anti roestbehandeling

Met de Waxoyl anti roest behandeling van Auto Cosmetics uit Drachten blijft uw auto langer roestvrij.