Geurverwijdering – ozonbehandeling

Heeft u al gemerkt hoe zuiver en fris de lucht ruikt na onweer? Dit aangename effect staat gelijk aan een ozonbehandeling, dankzij zuurstof.

Wat houdt een ozonbehandeling voor mijn auto in?

Onze geurtoestellen zetten zuurstof om in actieve zuurstof (ozon) die de lucht steriliseert door bacteriën en geurmoleculen te vernietigen. In tegenstelling tot andere systemen die de geuren slechts maskeren, pakt ozon het probleem bij de wortel aan zodat de slechte geuren niet meer terugkomen. Het doodt de bacteriën in de auto die de onaangename geur veroorzaken. De geur zelf wordt geneutraliseerd. Omdat de oorzaak, de bacteriën, wordt aangepakt keert de onaangename geur niet terug.

Een ozonbehandeling neutraliseert geuren afkomstig van tabak, huisdieren, etensresten, urine, verf, vlees, vis, brand, chloor enz.

Ozonbehandeling voor uw auto: kosten

Wij raden u aan om de behandeling in combinatie met een interieurreiniging te doen.

De kosten van een ozonbehandeling dient bij het ophalen van de auto direct te worden voldaan. Er kan bij ons gepind worden.

Kunnen wij u helpen?

Autoschade

Heeft u schade aan uw auto? De professionals van Auto Cosmetics Drachten kunnen uw autoschade snel en goed herstellen.

Car detailing

Bij Auto Cosmetics in Drachten werken we met Keramische coatings van IGL. De IGL Coatings zijn milieuvriendelijke producten voor uw auto. Wij zijn  Flagshipcenter van IGL.

Anti roestbehandeling

Met de Waxoyl anti roest behandeling van Auto Cosmetics uit Drachten blijft uw auto langer roestvrij.