IGL Producten

Interesse in een van de producten? Vraag dan meer informatie aan, bel of kom gewoon eens langs, we adviseren u graag!

IGL Ecocoat Wheel

GL Ecocoat Rim levert de beste prestaties en looks voor uw lichtmetalen velgen. Deze coating is uiterst duurzaam en bind zich optimaal aan de structuur van de lichtmetalen velgen. Deze coating is speciaal ontwikkeld voor velgen en heeft dus ook specifieke eigenschappen, de coating is antistatisch en heeft een hoog Si02 gehalte, hierdoor hechten vuil en remstof vele malen minder aan uw velgen en zal daarom het reinigen van uw velgen vergemakkelijken.

IGL Ecocoat Window

IGL Ecocoat Window is speciaal samengesteld voor ramen deze zorgt voor een super vuil en waterafstotend oppervlak. Uw ruitenwissers zullen 80% minder in gebruik zijn en dus minder slijten. In de winter zal deze coating het krabben verminderen, tot -3 zal de ruit niet aanvriezen en mocht het dat toch doen zal het ijs niet hechten dit bespaart u tijd en moeite.

IGL Ecocoat Headlight

Voor polycarbonaat biedt Ecocoat headlight van IGL een uitstekende bescherming op polycarbonaat, dit wordt onder andere gebruikt voor koplampen maar u kunt ook denken aan de ruiten van uw caravan, of bijvoorbeeld motor en scooter schermen.

IGL headlight biedt een UV werende bescherming, en duurzame krasbescherming. Hiermee voorkomt het dat het polycarbonaat verkleurd en/of verweerd.

IGL Ecocoat Trim

Ecocoat Trim is het meest technologisch geavanceerde product om de kunststoffen rubber onderdelen van uw voertuig mee te beschermen.

Vragen over de IGL producten?

Autoschade

Heeft u schade aan uw auto? De professionals van Auto Cosmetics Drachten kunnen uw autoschade snel en goed herstellen.

Car detailing

Bij Auto Cosmetics in Drachten werken we met Keramische coatings van IGL. De IGL Coatings zijn milieuvriendelijke producten voor uw auto. Wij zijnĀ  Flagshipcenter van IGL.

Anti roestbehandeling

Met de Waxoyl anti roest behandeling van Auto Cosmetics uit Drachten blijft uw auto langer roestvrij.