Anti roest behandeling aan uw auto | Drachten

Roest aan uw auto voorkomen 

Wat u bij auto's vaak ziet is dat op onzichtbare plekken roest ontstaat. Dit vreet van binnen naar buiten. Met de anti roest behandeling van Auto Cosmetics uit Drachten worden deze roestplekken voorkomen. Wij bieden corrosiepreventie voor holle ruimten en zorgen ervoor dat er geen roest optreedt op onzichtbare plekken van uw auto. Wij doen dit door middel van de Waxoyl behandeling. Roest wordt hiermee tegengegaan en al uw autodelen blijven intact!

Bij een behandeling van anti -roest krijgt u bij Auto Cosmetics Drachten 2 jaar garantie. Na 2 jaar kunt u een controlebeurt afspraak maken, deze eerste controlebeurt ontvangt u gratis. Bij deze controlebeurt moet de auto op de brug. De anti-roest behandeling moet vaak herhaald worden, echter zullen de volgende controlebeurten wel in rekening gebracht worden. 

Bent u overtuigd? Vul dan rechts het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat uw auto vele jaren beschermd blijft.

Voordelen anti roest behandeling van Waxoyl

 Waxoyl HardwaxWaxoyl Autocosmetics

Hardwax chassisbescherming is dé chassisbescherming tegen strooizout, vuil en andere schadelijke stoffen. Het beschermt duurzaam tegen roest.

Voordelen chassisbescherming Waxoyl Hardwax

Anti roest behandeling prijs

De prijzen zijn gebaseerd op minimale roestvorming en vervuiling. Bij meer roestvorming en/of vervuiling geldt een toeslag. Als blijkt na reiniging, dat er meer roestvorming onder de vervuiling zit, wordt de toeslag in overleg met de klant bepaald. Roestvorming wordt met een penetrerend middel ingespoten zodat verdere roestvorming wordt gestopt. Verder verschillen de prijzen per soort auto:
 

Dit zijn behandelingen voor zowel de onderkant als de holle ruimten. Laswerk bij ernstig aangetaste delen is € 55,00* per uur, exclusief materialen. Montage en demontage meerprijs in overleg klant. Bij langdurige en grote projecten maken wij tussenfacturen. De kosten voor de behandelingen dienen bij het ophalen van de auto direct te worden voldaan. *Genoemde prijzen zijn vanaf, en exclusief  btw. Pinnen Graag!

Gratis inspectie

Neemt snel contact met ons op voor een gratis inspectie. Hierna zorgen wij, onder het genot van een kopje koffie, voor een offerte op maat. Contact opnemen doet u door op de button hieronder te klikken.

GRATIS INSPECTIE

Facebook Auto Cosmetics Telefoonnummer Auto Cosmetics Drachten +315 1271 2412

+315 1271 2412

IGL coating

Autoschade

COMBIDEAL

Restauratie

 

Anti roest behandeling aan uw auto? Autocosmetics Drachten

Maak hier direct een afspraak.

 

Locatie Autocosmetics Drachten 
De Gaffel 20, 9206 AW  Drachten

 

 Mail Autocosmetics 
info@autocosmeticsdrachten.nl

Beoordeling door klanten: 4.9 5  
9 beoordelingen

Telefoon Autocosmetics   
+315 1271 2412

 

header auto cosmetics

Young- & oldtimers

USP Auto Cosmetics Eigen spuitcabine USP Auto CosmeticsErkend detailcentre IGL USP Auto CosmeticsTotaalconcept

 

Anti roest Auto cosmetics Drachten
Autocosmetics Drachten
head