Anti roest behandeling aan uw auto: tectyleren

Roest voorkomen? Laat uw auto tectyleren 

Wat u bij auto's vaak ziet is dat op onzichtbare plekken roest ontstaat. Dit vreet van binnen naar buiten. Met de anti roest behandeling van Auto Cosmetics uit Drachten worden deze roestplekken voorkomen. Wij bieden corrosiepreventie voor holle ruimten en zorgen ervoor dat er geen roest optreedt op onzichtbare plekken van uw auto. Wij doen dit door middel van de Waxoyl behandeling. Roest wordt hiermee tegengegaan en al uw autodelen blijven intact!

Bij een behandeling van anti-roest krijgt u bij Auto Cosmetics Drachten 2 jaar garantie. Na 2 jaar kunt u een afspraak maken om uw auto aan een grondige inspectie te onderwerpen. Deze eerste inspectiebeurt ontvangt u gratis: u betaalt alleen de gebruikte materialen. De volgende inspectiebeurten zullen wel in rekening gebracht worden.

Bent u overtuigd? Laat dan bij Auto Cosmetics Drachten uw auto tectyleren. Vul rechts het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat uw auto vele jaren beschermd blijft.

Waarom een anti roest behandeling zo belangrijk is

Wanneer u een auto heeft bent u hier natuurlijk zuinig op. Roest is iets wat u liever niet ziet, maar vaak heeft u het niet zelf in de hand. Roest ontstaat door weersomstandigheden, maar om nou uw auto elke keer te laten staan wanneer het slecht weer is kan eigenlijk ook niet. Als u hier niks aan laat doet moeten vaak hele panelen vervangen worden. Mocht u uw auto ooit willen verkopen dan komt dit de waarde ook niet ten goede. De roest verspreidt zich erg snel en het vreet zich in de auto. Heeft u op dit moment roest of wilt u dit voorkomen? Wij zorgen ervoor dat uw auto niet wordt aangetast door roestschade. Dit doen wij door gebruik te maken van een anti roestbehandeling van Waxoyl. Deze behandeling voorkomt en hersteld roestschade. Laat nu uw auto tectyleren en geniet langer van uw roestvrije auto.

Voordelen anti roest behandeling van Waxoyl

Een auto tectyleren brengt een aantal voordelen met zich mee:  

 Waxoyl HardwaxWaxoyl Autocosmetics

Hardwax chassisbescherming is dé chassisbescherming tegen strooizout, vuil en andere schadelijke stoffen. Het beschermt duurzaam tegen roest.

Voordelen chassisbescherming Waxoyl Hardwax

Anti roest behandeling prijs

De kosten om uw auto te laten tectyleren zijn gebaseerd op een schone bodem. Bij roestvorming en/of vervuiling geldt een toeslag per uur. Roestvorming wordt met een penetrerend middel ingespoten wij gebruiken hiervoor de Caproducten RX  zodat verdere roestvorming wordt gestopt. Verder verschillen de prijzen per soort auto: 

Dit zijn behandelingen voor zowel de onderkant als de holle ruimten. Laswerk bij ernstig aangetaste delen is € 55,-* per uur, exclusief materialen. Montage en demontage meerprijs. Bij langdurige en grote projecten maken wij tussenfacturen. De kosten voor de behandelingen dienen bij het ophalen van de auto direct te worden voldaan. *Genoemde prijzen zijn vanaf, en exclusief  btw. 

 

Indien u de kosten via pin wilt voldoen, controleer dan vooraf of uw pinlimiet afdoende is om de factuur te voldoen. U kunt uw pinlimiet voor een dag ophogen, dit voorkomt dat u met contant geld over straat moet.

Gratis inspectie

Neemt snel contact met ons op voor een gratis inspectie. Hierna zorgen wij, onder het genot van een kopje koffie, voor een offerte op maat. Contact opnemen doet u door op de button hieronder te klikken. Naast auto's tectyleren, houden wij ons o.a. ook bezig met oldtimer restauratie en auto coating.  

GRATIS INSPECTIE

Facebook Auto CosmeticsTelefoonnummer Auto Cosmetics Drachten+315 1271 2412

+315 1271 2412

IGL coating

Autoschade

Actie interieur

Restauratie

 

Anti roest behandeling aan uw auto? Autocosmetics Drachten

Maak hier direct een afspraak.

 

Locatie Autocosmetics Drachten 
De Gaffel 20, 9206 AW  Drachten

 

 Mail Autocosmetics 
info@autocosmeticsdrachten.nl

Beoordeling door klanten: 4.9 5  
12 beoordelingen

Telefoon Autocosmetics   
+315 1271 2412

 

header auto cosmetics

Young- & oldtimers

USP Auto Cosmetics Eigen spuitcabineUSP Auto CosmeticsErkend detailcentre IGLUSP Auto CosmeticsTotaalconcept

 

Anti roest Auto cosmetics Drachten
Autocosmetics Drachten
head