Koplampherstel Drachten

Tegenwoordig zijn bij de meeste nieuwe auto's de koplampen niet meer van glas, maar van kunststof materiaal en een coating. Na verloop van tijd zal deze coating onder invloed van weersomstandigheden verweren en verkleuren. Doordat de koplamp geïsoleerd zit, zal de hitte die de koplamp veroorzaakt de verwering versnellen en verergeren. Door deze aantasting worden steeds vaker auto's afgekeurd bij een APK. Wij zorgen ervoor dat uw koplamp er weer uit ziet als nieuw en ook direct weer APK klaar is door onze speciale polijst behandeling.

Enkele jaren geleden was alleen vervanging van de gehele koplamp een oplossing. Tegenwoordig kunnen wij door gebruik te maken van de modernste producten met de meest hoogwaardige kwaliteit uw koplamp er weer uit laten zien als nieuw. Door onze speciale behandeling verwijderen we de geoxideerde laag en zullen de prestaties van uw koplamp weer optimaal zijn.

Wat is polijsten eigenlijk?

Het polijsten en herstellen van je auto koplampen is heel belangrijk, maar wat is polijsten nu eigenlijk? En hoe gaan wij te werk? Onder polijsten verstaan wij het proces waardoor een oppervlak, in dit geval de koplampen, glad en glanzend gemaakt worden. Tijdens het polijsten werken wij met professionele coating, hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. 

Waardoor worden koplampen dof?

Koplampen worden nu eenmaal in de loop der jaren dof, maar hoe kan dat? Hoe vaak je ook door de wasstraat zal rijden, koplampen worden vaal. Dit komt omdat auto koplampen gemaakt zijn van kunststof met een dunne coating. Deze coating beschermt o.a. tegen krassen. Door vuil, regen, zonlicht of hitte zal deze coating langzaamaan verdwijnen. Hierdoor beginnen er krasjes te ontstaan op het kunststof. Het gevolg hiervan is dat het plastic dof wordt en zo minder licht doorlaat. Voilà, je hebt te maken met doffe koplampen.

Waarom is koplampen polijsten zo belangrijk?

Doffe koplampen, is dat nu zo erg? En is het polijsten nou echt wel zo belangrijk? Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: ja, het tijdig polijsten van je koplampen is belangrijk. Het gevolg van doffe koplampen is namelijk dat je minder zicht hebt in het donker. Ook zijn doffe koplampen reden voor een APK-afkeuring. Tijdens het polijsten zorgen wij ervoor dat het ‘glas’ weer helder is. Zo kun u weer veilig de weg. 
 

Wat kost auto koplampen polijsten?

Prijzen en behandelingen van Auto Cosmetics Drachten:

Behandeling 1 Basic herstel:

De koplampen worden als nieuw hersteld en voorzien van een UV-werende polymeer coating. U kunt er op wachten, want het duurt 1 à 1,5 uur. De koplampen kunnen gewoon in de auto blijven, maar mogen ook los aangeleverd worden.

De kosten zijn:
€44,00 – voor 1 koplamp
€ 77,00- voor een set koplampen

Behandeling 2 Pro herstel:

wij herstellen de koplampen als nieuw en voorzien van een UV-werende ceramische coating met 5 jaar garantie. U kunt er op wachten, want het duurt 1 à 1,5 uur. De koplampen kunnen gewoon in de auto blijven, maar mogen ook los aangeleverd worden.

De kosten zijn:
€66,00 – voor 1 koplamp
€ 110,00- voor een set koplampen

Achterlichten

Voor achterlichten gelden dezelfde tarieven als voor de koplampen. Ook deze kunnen behandeld worden mochten ze verweerd of bekrast zijn.

Wij bewerken ook andere transparante kunststof producten.

Denk hier bij aan caravanruiten, motor windschermen, bedrijfshalruiten, enz. alle transparant kunststof delen zijn  te behandelen.

De prijzen hiervoor zijn op aanvraag, omdat dit vaak moeilijk van te voren te bepalen is.

Koplampen opsturen

Losse koplampen kunt u ook opsturen naar ons. Uw koplampen worden met zorg behandeld en worden als ze klaar zijn weer terug gestuurd. De betaling dient voldaan te zijn voor dat de koplampen terug gestuurd worden. De verzending is op eigen risico. Voor het retour zenden wordt €6,75 in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief voorrijkosten. U kunt bij ons pinnen.

Bedrijven

Bedrijven kunnen voor prijzen vrijblijvend contact opnemen met ons.

CONTACT OPNEMEN

 

 

Facebook Auto CosmeticsTelefoonnummer Auto Cosmetics Drachten+315 1271 2412

+315 1271 2412

IGL coating

Autoschade

Actie interieur

Restauratie

 

Weer trots op uw klassieker? Autocosmetics Drachten

Meld hier uw klassieker aan of stel een vraag.

 

Locatie Autocosmetics Drachten 
De Gaffel 20, 9206 AW  Drachten

 

 Mail Autocosmetics 
info@autocosmeticsdrachten.nl

Beoordeling door klanten: 4.9 5  
12 beoordelingen

Telefoon Autocosmetics   
+315 1271 2412

 

header auto cosmetics

Young- & oldtimers

USP Auto Cosmetics Eigen spuitcabineUSP Auto CosmeticsErkend detailcentre IGLUSP Auto CosmeticsTotaalconcept

 

Koplampen repareren
Autocosmetics Drachten
head