Uw auto weer helemaal vernieuwd

Spuitwerk bij Auto Cosmetics Drachten

Bij Auto Cosmetics in Drachten hebben wij onze eigen spuitcabine. We hebben al veel ervaring met het spuiten van zowel oldtimers als youngtimers. We doen dit allemaal zelf zodat de auto's niet ons pand verlaten. Wij lossen uw spuitwerk zo snel mogelijk en professioneel op!

Autoschade spuitwerk

Bij autoschade zorgen wij ervoor dat het spuitwerk weer als een mooi geheel is. We repareren de autoschade en het spuitwerk zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. Bij het overspuiten van beschadigd spuitwerk zorgen we ervoor dat het nieuwe spuitwerk perfect overloopt in het bestaande werk.

Auto overspuiten voor nieuwe kleur

Naast het herstellen van autoschade zijn wij er vooral voor om auto's er weer mooi uit te laten zien. Een nieuw kleurtje kan uw auto een hele andere look geven. We kijken graag samen met u naar de kleuren die goed passen bij uw auto, om uw auto zo mooi mogelijk te maken. Ook voor spuitwerk wat verkleurd is door de zon kunnen we de auto opnieuw spuiten. Bij een verkleurde auto of een auto met schade zien we de auto graag in de garage, om het beste advies te kunnen geven. Zo kunnen we u precies vertellen wat er nodig is. 

Een hele nieuwe auto door nieuw spuitwerk

Wij kunnen snel en goedkoop te werk gaan omdat wij alles zelf kunnen doen. We zien u graag in de garage of neem contact met ons op. Het mooi maken van auto's is onze passie en we helpen u hier dan ook graag bij! Vul het formulier op deze pagina in voor aanmelden of het stellen van een vraag.

Facebook Auto CosmeticsTelefoonnummer Auto Cosmetics Drachten+315 1271 2412

+315 1271 2412

IGL coating

Autoschade

Actie interieur

Restauratie

 

Weer trots op uw klassieker? Autocosmetics Drachten

Meld hier uw klassieker aan of stel een vraag.

 

Locatie Autocosmetics Drachten 
De Gaffel 20, 9206 AW  Drachten

 

 Mail Autocosmetics 
info@autocosmeticsdrachten.nl

Beoordeling door klanten: 4.9 5  
12 beoordelingen

Telefoon Autocosmetics   
+315 1271 2412

 

header auto cosmetics

Young- & oldtimers

USP Auto Cosmetics Eigen spuitcabineUSP Auto CosmeticsErkend detailcentre IGLUSP Auto CosmeticsTotaalconcept

 

Autocosmetics Drachten
Autocosmetics Drachten
head