Restauratie oldtimer en youngtimer

Bent u de trotse bezitter van een prachtige kostbare oldtimer? Of bent u van plan er eentje aan te schaffen? Dan kan het voorkomen dat deze auto het nodige restauratiewerk moet ondergaan om weer het pareltje te worden waar u heerlijk mee kunt toeren en van kunt genieten!

Wij van Auto Cosmetics begrijpen als geen ander wat het is om een oldtimer te bezitten en te onderhouden. De emotionele waarde, wat zo'n bijzonder bezit met zich meebrengt, nemen wij zeer serieus en dat ziet u terug in ons werk.

Wij kunnen de meest uiteenlopende restauratie werkzaamheden aan, zowel interieur en exterieur, van alle merken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden, neem daarvoor contact met ons op.

Eigen Spuitcabine

Auto Cosmetics is in bezit van een eigen spuitcabine, dus uw kostbare bezit is en blijft in onze vakbekwame handen totdat u weer kunt genieten van een stukje geschiedenis met de moderne onderhoudstechnieken van nu.

Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij ons terecht voor alle soorten autoschadeherstel. Uiteraard kunnen wij ook alle restauratiewerkzaamheden verrichten aan nieuwere auto's.

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen die u ons direct wilt stellen. Neem dan snel contact op en vul het formulier in!

CONTACT OPNEMEN

Oldtimer restaureren

 

 

 

Facebook Auto CosmeticsTelefoonnummer Auto Cosmetics Drachten+315 1271 2412

+315 1271 2412

IGL coating

Autoschade

Actie interieur

Restauratie

 

Weer trots op uw klassieker? Autocosmetics Drachten

Meld hier uw klassieker aan of stel een vraag.

 

Locatie Autocosmetics Drachten 
De Gaffel 20, 9206 AW  Drachten

 

 Mail Autocosmetics 
info@autocosmeticsdrachten.nl

Beoordeling door klanten: 4.9 5  
12 beoordelingen

Telefoon Autocosmetics   
+315 1271 2412

 

header auto cosmetics

Young- & oldtimers

USP Auto Cosmetics Eigen spuitcabineUSP Auto CosmeticsErkend detailcentre IGLUSP Auto CosmeticsTotaalconcept

 

restauratie auto cosmetics
Autocosmetics Drachten
head