Over Auto Cosmetics Drachten

Bert Knollema, eigenaar én drijvende kracht achter Auto Cosmetics Drachten, werd de liefde voor bijzondere auto’s met de paplepel ingegoten. “Toen mijn vader zijn eerste Alfa Romeo aanschafte, was ik gelijk verkocht”, herinnert Bert zich. “In die tijd was de kwaliteit van autolak niet zo geweldig, dus ik begon met het bijwerken van de lak.” Daarna kreeg hij de smaak te pakken en diverse andere projecten volgden.                         Ik heb een fantastisch vak, mijn klanten zijn liefhebbers, zij koesteren hun auto net zoals wij dat doen.  

 

 

 

Contact

Kijk ook eens bij de projecten op onze Facebook pagina die wij hebben uitgevoerd om nog beter beeld van ons te krijgen. Heeft u verder vragen of opmerkingen of kunnen wij wat voor u betekenen dat willen wij graag met u in gesprek. Neem contact op via het contact formulier of bel naar 0512 71 24 12.

Autoschade

Heeft u schade aan uw auto? De professionals van Auto Cosmetics Drachten kunnen uw autoschade snel en goed herstellen.

Car detailing

Bij Auto Cosmetics in Drachten werken we met Keramische coatings van IGL. De IGL Coatings zijn milieuvriendelijke producten voor uw auto. Wij zijn  Flagshipcenter van IGL.

Anti roestbehandeling

Met de Waxoyl anti roest behandeling van Auto Cosmetics uit Drachten blijft uw auto langer roestvrij.