Over Auto Cosmetics Drachten

Bert Knollema, eigenaar én drijvende kracht achter Auto Cosmetics Drachten, werd de liefde voor bijzondere auto’s met de paplepel ingegoten. “Toen mijn vader zijn eerste Alfa Romeo aanschafte, was ik gelijk verkocht”, herinnert Bert zich. “In die tijd was de kwaliteit van autolak niet zo geweldig, dus ik begon met het bijwerken van de lak.” Daarna kreeg hij de smaak te pakken en diverse andere projecten volgden.  Bert ging zich in de loop de tijd steeds meer specialiseren in de restauratie van oldtimers en youngtimers. “Ik heb een fantastisch vak, mijn klanten zijn liefhebbers, zij koesteren hun auto net zoals wij dat doen. Zeker bij grotere restauratie projecten bouwen ik en mijn medewerkers echt een band met de klant op.”

Nieuw pand

Inmiddels is Auto Cosmetics Drachten uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde garages op dit vakgebied. Onlangs betrokken zij  een prachtig royaal pand, waar het nóg prettiger werken is, waar het spuitwerk nu ook in eigen beheer gedaan wordt. Hiervoor hebben we een eigen spuitcabine. Benieuwd naar ons pand? Of benieuwd hoe we te werk gaan? Kom dan gezellig een keer langs.

Uw auto is in goede handen:

•    Autoschadeherstel
•    Restauratie van uw klassieker
•    Polijsten van koplampen
•    Spot repair
•    Anti roestbehandeling
•    Ozonbehandeling
•    Interieurreiniging
•    Bekleding reinigen en impregneren
•    High end detailing

Zoals u leest doen we niet alleen exterieur maar zijn we ook gespecialiseerd in interieur. Heeft u andere werkzaamheden wat niet in hierboven genoemd staat, ook dan gaan we graag met u de uitdaging aan.

Contact

Kijk ook eens bij de projecten die wij hebben uitgevoerd om nog beter beeld van ons te krijgen. Heeft u verder vragen of opmerkingen of kunnen wij wat voor u betekenen dat willen wij graag met u in gesprek. Neem contact op via het formulier hiernaast of bel naar +315 1271 2412

Facebook Auto CosmeticsTelefoonnummer Auto Cosmetics Drachten+315 1271 2412

+315 1271 2412

IGL coating

Autoschade

Actie interieur

Restauratie

 

Weer trots op uw klassieker? Autocosmetics Drachten

Meld hier uw klassieker aan of stel een vraag.

 

Locatie Autocosmetics Drachten 
De Gaffel 20, 9206 AW  Drachten

 

 Mail Autocosmetics 
info@autocosmeticsdrachten.nl

Beoordeling door klanten: 4.9 5  
12 beoordelingen

Telefoon Autocosmetics   
+315 1271 2412

 

header auto cosmetics

Young- & oldtimers

USP Auto Cosmetics Eigen spuitcabineUSP Auto CosmeticsErkend detailcentre IGLUSP Auto CosmeticsTotaalconcept

 

Autocosmetics Drachten
Autocosmetics Drachten
head